producten retour sturen

 

Herroeping:

als u gebruik wilt maken van u herroepingsrecht dan is het belangrijk dat u eerst contact met ons opneemt per e-mail met info@stone-egg-bbg.nl 

wij willen u ok graag verzoeken om het retour formulier mee te sturen herroepingsformulier.pdf

wij willen u er ook op wijzen dat bij een niet volledig ingevuld herroepingsformulier.pdf er geen herroeping plaats kan vinden,

wij kunnen dit dan helaas niet verwerken.

De retour zending komt voor eigen rekening, u mag hierbij wel u eigen vervoerder kiezen, maar let wel dat u u retour zending goed verpakt, tijdens de retourzending zijn wij niet verantwoordelijk voor schade, zoek raken of andere gebreken!!

Wij willen u er ook op wijzen dat het product niet zo wordt gebruikt dat het gebruiker sporen achter laat en of hygiëne problemen geeft.

herroeping van zichtbaar gebruikte producten of een zichtbaar hygiëne probleem kunnen wij niet terug nemen of vervangen.

 

retour adres

info@stone-egg-bbq.nl

pampus 15-D

8321 WZ Urk

 

 

herroepingsrecht/bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@stone-egg-bbq.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

garantie

wij behandelen al onze producten met uiterste zorg, maar toch komt het helaas wel eens voor dat een product beschadigd raakt of stuk gaat tijdens transport, of dat er andere dingen gebeuren waardoor u beroep wilt doen of aanspraak kunt maken op garantie.

volgens de wet bent u verplicht om binnen een 2 maanden contact met ons op te nemen bij het constateren van een beschadiging of gebrek.

als het gebrek aan het product in aanmerking komt voor garantie dan zullen wij met uiterste zorg zorgen voor kosteloze vervanging of reparatie.

download hier u herroepingsformulier

Herroepingsformulier
PDF – 358,4 KB 318 downloads